Mi mislimo na vaše zdravlje
Pošaljite nam email

Najnovije Vijesti

Trudnički paketi u MedLabu – za zdravlje Vas i Vaše bebe!

Jedno od najljepših razdoblja u životu žene, ali i njene cijele obitelji, je razdoblje trudnoće u kojemu svi iščekuju dolazak novog člana obitelji.

Trudnice posebno trebaju pratiti svoje zdravstveno stanje i promjene koje donosi trudnoća.

MedLab Čapljina trudnicama nudi dva ”Trudnička paketa” koji služe za kontrolu i praćenju zdravstvenog stanja.

Trudnički paket 1 uključuje sljedeće analize: KKS, Glukoza, Urea, Kreatinin i Urin.

Ovaj paket koristi se uglavnom kod kontrola u odmaklom stadiju trudnoće, dok u je u početnim stadijima za pacijentice preporuka Trudnički paket 2, koji uključuje sljedeće analize: KKS, TSH, Glukoza, Urea, Kreatinin, CRP, Željezo, Totalni proteini, Albumini, ALT, AST, Urična kiselina i Urin.

Ovaj paket analiza daje uvid u veći broj laboratorijskih parametara koji se odnose na opće stanje organizma i samim tim daje smjernice liječniku koji vodi trudnoću određene pacijentice na što se treba obratiti pažnja i treba li nešto liječiti.

Cijene ovih paketa posebno su kreirane, obzirom da se radi o testovima  koji se koriste za određenu skupinu pacijenata, stoga iznose:

Paket 1 – 25 KM

Paket 2 – 60 KM

Još jedan test koji trudnice mogu napraviti u našem laboratoriju, a ukoliko im to traži njihov liječnik, s obzirom da se radi o specifičnom testu koji se izvodi na zahtjev liječnika, je ICT (indirektni Coombsov test).

Kako biste uradili ove analize nije  potrebno ranije zakazati termin, važno je biti natašte i pridržavati se uputa za vađenje krvi.

Više detalja o ponudi MedLaba Čapljina možete doznati putem Facebooka (klikom ovdje)Instagrama (klikom ovdje), e-maila: medlab_capljina@hotmail.com ili pozivom na broj 036/810-850 i 063/084-848.