Mi mislimo na vaše zdravlje
Pošaljite nam email

Najnovije Vijesti

O Nama

Vama na usluzi

MedLab Čapljina

Od ideje do uspješnog projekta – Medlab je laboratorij koji postoji već četiri godine.

Naš cilj je održivost na tržištu rada u oblasti zdravstva  kroz ostvarivanje temeljinih stavki koje se odnose na svakodnevno provođenje protokola i procedura koje osiguravaju  kvalitetu rada, praćenje i impementaciju novih tehnologija, uvođenje novih analiza, modernizaciju i stalno usavaršavanje našeg stručnog kadra iz oblasti medicnsko laboratorijske dijagnostike.

Osnovna uloga laboratorija je djelovanje u oblasti medicinsko laboratorijske dijagnostike kroz provođenje standardizacije i strategije dobre laboratorijske prakse. Ovakvim pristupom radu želimo postići zadovoljstvo naših pacijenta na način da omogućimo sustav rada u kome će svaki nas pacijent imati povjerenje u nas rad, osjećati sigurnost i  imati zajamčenu privatnost, što ujedno predstavlja i našu temeljnu svrhu.

Jasna vizija budućih događaja usmjerena je na uvodenje novih tehnologija , dok je postizanje dugoročnog željenog rezultata usmjereno na zadovoljstvo svih naših pacijenata, a sve to postižemo kroz  rad sa stručnim i ljubaznim osobljem i izvođenje analiza na modernim uređajima koji svojim automatskim principom rada smanjuju mogućnost greske.

8
Panela Laboratorijskih Usluga
250
Različitih Usluga
248
Pretraga Krvi
1280
Zadovoljnih Pacijenata

Analize

Više vrsta analiza u ponudi

Paneli Usluga

Razne grupe panela usluga

dipl.ing.med.lab. dijagnostke
laboratorijski tehničar